Російські піратські медіасервіси /ілюстрація згенерована Олександром Скоріченко за допомогою ШІ DALL-E
Категорія
Інновації
Дата

HD Rezka і компанія. В Україні намагаються заблокувати головні піратські онлайн-кінотеатри, а вони вже вигадали, як це обійти. Хто виграє в цьому протистоянні?

Російські піратські медіасервіси Фото ілюстрація згенерована Олександром Скоріченко за допомогою ШІ DALL-E

В Україні намагаються заблокувати найпопулярніший спосіб перегляду фільмів – головні піратські онлайн-кінотеатри. Серед них – HD Rezka, який стабільно потрапляє в топ сайтів, які обирають українці. Поки держоргани готують схему блокування, піратський сайт уже вигадав декілька способів, як її обійти. Чому повністю заблокувати піратські сайти дуже складно

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Девʼятого листопада Нацрада з питань телебачення і радіомовлення внесла 16 відеосервісів до переліку сервісів держави-агресора.

Чому вони потрапили до чорного списку? Причини різні – доменне ім’я з РФ, російська мова інтерфейсу, рекламна інформація спрямована на аудиторію Росії, правила користування сервісом, які базуються на російському законодавстві, тощо, йдеться на сайті Нацради. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні