Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

Говорити з владою та залучати клієнтів. Forbes дізнався, що Львівський ІТ Кластер розробляє медіа та платформу для підтримки IT-компаній. Навіщо ці два продукти? (уточнено)

4 хв читання

захист ІТ-бізнесу, криза в IT /колаж Анастасія Савеленко

58% українських ІТ-компаній мали випадки розірвання контрактів із початком повномасштабного вторгнення, йдеться в дослідженні IT Research Ukraine. Створення платформи – шанс знайти нові партнерства. Фото колаж Анастасія Савеленко

Львівський ІТ Кластер розробляє два проєкти: медіа Scroll.online та платформу для підтримки українських IT-компаній, яка має допомогти іноземним компаніям дізнатися більше про українське IT. Як це працюватиме та для чого це потрібно?

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Львівський ІТ Кластер планує створити медіа, яке писатиме про українське ІТ, розповіли Forbes два менеджери з великих компаній анонімно, оскільки проєкт перебуває під NDA. Медіа називатиметься Scroll.online, свідчить презентація проєкту, що є у Forbes. Це буде сайт та застосунок. Медіа захищатиме інтереси ІТ-індустрії, каже один із вищеназваних менеджерів. Львівський ІТ Кластер відмовився підтверджувати створення медіа та коментувати це питання.

Водночас організація розробляє ще один продукт – платформу, яка буде розповідати міжнародним компаніям про українське IT. Створення цього проєкту Forbes підтвердив CEO Львівського ІТ Кластера Степан Веселовський. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд