Категорія
Інновації
Дата

Фабрика стартапів Genesis зробила безкоштовним в Україні додаток для вивчення англійської. Раніше його завантажили 500 000 українців. Навіщо це їм?

Застосунок для вивчення іноземних мов Promova. /надано пресслужбою Genesis

Застосунок для вивчення іноземних мов Promova. Фото надано пресслужбою Genesis

Мінцифри запустило програму Future Perfect для популяризації англійської мови. Перший крок – безкоштовний доступ для українців до додатка Promova від Genesis. Що вміє додаток та як ним скористатися.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Майже 50% опитаних українців не мають жодних навичок з англійської мови, сказав міністр освіти й науки Оксен Лісовий під час презентації програми Future Perfect. Лише 20% добре володіють нею, додав прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. 

Новостворена програма Future Perfect запускається на підтримку законопроєкту про надання англійській мові статусу міжнародної. Президент Володимир Зеленський подав його до Верховної Ради у червні. Зміна статусу англійської мови в Україні – стратегічний крок до повноцінного членства держави в ЄС, ідеться у пояснювальній записці до законопроєкту.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні