Категорія
Життя
Дата

Forbes Digital

З Jerry Mouse у Jerry Heil. Яна Шемаєва починала з блогерства і стала співачкою, авторкою пісень та співзасновницею лейблу. Які масштаби її бізнесу 

5 хв читання

Jerry Heil /Getty Images

Jerry Heil – відома українська співачка, фіналістка «Євробачення», авторка пісень та співзасновниця лейблу Nova music. Фото Getty Images

Яну Шемаєву більшість слухачів знають під псевдонімом Jerry Heil. Вона – фіналістка «Євробачення», виконавиця та авторка пісень із мільйонними прослуховуваннями. Серед її суперсил – вміння працювати із мелодикою, працелюбність та досконале володіння теорією музики. Скільки це їй приносить?

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Девʼята ранку, понеділок, 2019 рік. Молода співачка Яна Шемаєва із саундпродюсером Романом Череновим записують у студії live-версію пісні «Охрана_отмєна» – нетипово комічну для ліричного образу тої Шемаєвої. За п’ять хвилин в Instagram відео набрало 10 000 переглядів, згадувала співачка у блозі. «Ми створили вірусний TikTok до існування TikTok», – каже Черенов, який тоді працював із Джамалою та Laud.

У той період Шемаєва ще шукала «свої» жанр та звучання, але сьогодні Jerry Heil – професійна артистка, каже її тодішня менеджерка та піарниця Юлія Білошицька. «Єдиний образ, впевнена поведінка, внутрішня сила, – додає вона. – Це інший рівень». 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд