Категорія
Гроші
Дата

«Це політичний трансфер року». Валерій Залужний стане послом у Великій Британії. Наскільки хороша ця ідея? Розбір Forbes

Валерій Залужний, посол /Getty Images

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний Фото Getty Images

Президент Володимир Зеленський хоче призначити колишнього головкома ЗСУ Валерія Залужного послом у Великій Британії. Опинитися в Лондоні Залужний може вже за кілька місяців, каже проінформований співрозмовник Forbes. Чи хороша це ідея?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Посла України у Великій Британії не було з липня 2023-го. Тоді президент Володимир Зеленський звільнив з цієї посади Вадима Пристайка. Відставка була скандальною.

Влада причин не пояснила. Але Пристайка відправили у відставку після його ефіру на SkyNews, в якому він назвав «нездоровим сарказмом» публічну суперечку Зеленського та на той момент міністра оборони Британії Бена Воллеса. Відтоді Пристайко залишив дипломатичну службу та називає болючою історію про відставку.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні