Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

У київських готелях побільшало туристів, у Львові – навпаки. Які причини і що відбувається в Одесі та Буковелі – дослідження

3 хв читання

Готелі в Києві /Shutterstock

Готелі в Києві збільшили завантаження до 38% у першому півріччі 2024 року Фото Shutterstock

Завантаження столичних готелів сягнуло 38% за перше півріччя 2024-го, свідчать дані аналітичного сервісу HotelMatrix. Це майже вдвічі більше, ніж за аналогічний період 2023-го. Зростання продемонстрували готелі Буковеля, одеські залишилися без змін, а львівські, навпаки, знизили заповненість. Що відбувається на ринку? Forbes Ukraine опитав готельєрів

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Завантаження готелів Києва зазвичай безпосередньо повʼязано з кількістю ділових відвідувачів, говорить СЕО керуючої компанії Edem Family та віцепрезидент UHRA Олексій Волошин. «Якщо більше завантаження, це означає, що кількість ділових, політичних, військових, подієвих туристів, які приїжджають на конференції, збільшилась», – каже він. 

У першому півріччі 2023-го готелі Києва були заповнені на 21%, у першому півріччі 2024-го – на 38%. Дохідність на номер (RevPAR) також зросла – з 402 грн до 866 грн. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд