Категорія
Партнерський матеріал
Дата

Coca-Cola відбудує зруйнований дитсадок на Київщині

Coca-Cola взяла на себе зобов'язання збудувати новий дитячий садок у селі Богданівка Броварського району.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Богданівка належить до Великодимерської територіальної громади, на території якої вже близько 25 років працює завод Coca-Cola. Cело Богданівка зазнало особливо тяжкого удару – тут практично знищена вся сільська соціальна інфраструктура – школа і дитячий садочок, значних пошкоджень зазнала амбулаторія.

Coca-Cola відбудує зруйнований дитсадок на Київщині /Фото 1

Фото: прес служба Coca-Cola

Новий дитсадок буде розрахований на більшу кількість вихованців та буде максимально прилаштований для дошкільної освіти та відпочинку дітей. Наявність укриття – одна з обов’язкових вимог до проєкту закладу. Coca-Cola обрала цей об’єкт для першочергового інвестування, оскільки громада визначила дошкільний заклад як найбільш нагальну потребу. Компанія інвестує 1,1 мільйон доларів США на відбудову закладу.

«Доля подарувала нашим мешканцям щастя жити у мальовничій місцевості. Але доля послала нам і жахливе випробування, яке ми гідно витримуємо. Свої зусилля об’єднали люди, влада, підприємства нашої громади. Кока-Кола збудує для нас дитячий садок і у Богданівці зазвучить голосний дитячий сміх. Це сильна відповідь тому злу, яке прийшло на нашу землю»,– сказав Голова Великодимерської ОТГ Анатолій Бочкарьов.

Coca-Cola відбудує зруйнований дитсадок на Київщині /Фото 2

Фото: прес служба Coca-Cola

Вже з перших днів після звільнення Броварщини Coca-Cola активно працювала над відновленням власного виробництва. На початку травня роботу заводу було поновлено з урахуванням вимог якості та безпеки. Окрім того, компанія зберегла усі робочі місця з початку війни.

У такі безпрецедентно важкі часи ми робимо все, щоб служити українському суспільству, незважаючи на будь-які перешкоди. Ми відновлюємо бізнес-процеси та інвестуємо у відбудову місцевої громади.

Константінос Спанудіс генеральний директор Coca-Cola HBC в Україні, Вірменії та Молдові

З перших днів війни Coca-Cola підтримала українське суспільство. Понад 1,14 мільйона літрів продукції компанії було доставлено у ті точки, де відчувалася гостра потреба. Під час війни багато співробітників компанії стали волонтерами як за своєї ініціативи, так і за підтримки компанії. 

Coca-Cola відбудує зруйнований дитсадок на Київщині /Фото 3

Фото: прес служба Coca-Cola

Coca-Cola відбудує зруйнований дитсадок на Київщині /Фото 4

Фото: прес служба Coca-Cola

Coca-Cola відбудує зруйнований дитсадок на Київщині /Фото 5

Фото: прес служба Coca-Cola

Попередній слайд
Наступний слайд

На даний момент, The Coca-Cola Company, Coca-Cola HBC, інші партнери-ботлери та Фундація Coca-Cola взяли на себе зобов’язання виділити понад 18,5 мільйонів доларів США для підтримки своїх локальних працівників та масштабних зусиль з гуманітарної підтримки України. Окрім інвестиції у відновлення місцевої громади біля заводу Coca-Cola, компанія зараз зосереджена на забезпеченні життєво необхідними продуктами харчування та водою тих, хто їх потребує в Україні, надає допомогу переміщеним особам.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні