Категорія
Новини
Дата

Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед

3 червня відбулася перша велика конференція Forbes з моменту перезапуску видання у 2020 році. Виступи пройшли у форматі «живого журналу» – редакція Forbes, герої зі сторінок видання і читачі зустрілися в одному залі, щоб обговорити, як зміниться світ, бізнес і суспільство через 10 років.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Спікерами Forbes 2031 стали 25 представників різних сфер бізнесу, серед яких Андрій Ставніцер (TIS), Вікторія Тігіпко (TA Ventures), Борис Ґудзяк (Митрополит УКГЦ, голова Філадельфійської архиєпархії у США), Михайло Федоров (Мінцифри), Олександр Писарук (Райффайзен Банк Аваль), Євген Осипов (Kernel), Дмитро Шимків (Darnitsa Group), Інга Андреєва (Mastercard), Мауро Лонгобардо («АрселорМіттал Кривий Ріг»), Адріан Сливоцький (OliverWyman), Катя Солдак (Forbes USA), Вадим Роговський (3DLook), Дмитро Швець (Reface) та інші.

Програму конференції було поділено на три блоки: Disruption, «Глобальні українці» та Metatrends. Що обговорювали на кожному з них?

Disruption. Як традиційні компанії перевинаходять себе та свої галузі. Виступи пройшли у форматі монологів СЕО. Зі сцени вони розповіли, як змінюється фарма, агро, банківський сектор, ритейл і металургія. Модератором панелі став Олексій Тимофєєв, співзасновник інвестиційної компанії Trident Acquisitions Corp. Спікери були одностайними: основні інструменти для росту сьогодні – побудова екосистем, партнерство замість конкуренції, підвищення ефективності команд та їхня крос-функціональність. 

Глобальні українці. Під час онлайн-трансляції з Нью-Йорка, Філадельфії, Бостона та Києва Андрій Ставніцер, Адріан Сливоцький, Катя Солдак та Борис Ґудзяк обговорювали, як обʼєднати інтелекти українців, що досягли успіхів у всьому світі, щоб зрушити країну вперед.

Metatrends. Лідери технологічних стартапів про майбутнє, яке приховане від людського ока, але обовʼязково настане. СЕО стартапів Reface, 3DLook, DMarket, Rocket, Near Protocol розказали про вплив технологій та глобальні зміни, які чекають на нас у наступні 10 років. Які їхні висновки? Розваги та шопінг стануть персоналізованими, ритейл сфокусується навколо потреб кожної окремої людини, а поряд із класичними фінансовими інструментами достойне місце займуть децентралізовані рішення на базі блокчейну.

Окрім того, на конференції пройшли виступи у форматі TedX Style від Вікторії Тігіпко та Інги Андреєвої. Вони розповіли, які зміни в найближчі 10 років чекають на сферу фінансів, медицини, розваг, дейтингу. Також відбулася бесіда віцепремʼєрміністра Михайла Федорова з Тарасом Кицмеєм, засновником SoftServe, під час якої вони обговорили цифровізацію бізнесу.

Forbes 2031 завершилася демонстрацією британського місяцеходу, що має українське коріння, від компанії Spacebit. Місяцехід може відправитися у свій перший політ уже цього року. 

Всі кошти від продажу квитків на конференцію будуть передані на благодійність до фонду «Таблеточки».

Партнери Forbes 2031

На конференції також було представлено рідкісний експонат – «Велике бурштинове серце України» віком 50 млн років. Всіх спікерів нагородили золотими брошками зі зменшеною копією серця з колаборації від Ambra Simha Group та Guzema Fine Jewelry, створеними спеціально для Forbes 2031. Зі сцени конференції цей проєкт представляли Галина Симха, власниця Ambra Simha Group, підприємств з видобутку та обробки бурштину, член «Світової Ради Бурштину» від України, та Валерія Гузема, власниця і креативний директор Guzema Fine Jewelry, засновниця благодійного фонду Guzema Foundation.

Генеральні партнери конференції

Mastercard, Райффайзен Банк Аваль, «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА», «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Партнери конференції

Компанія LG Electronics, INTERGAL CITY, AMBRA SIMHA, GUZEMA, Cisco, ЦУМ (Київ), Billionaire Casino, Chivas, Volvo Winner Automotive.

Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 1
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 2
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 3
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 4
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 5
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 6
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 7
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 8
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 9
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 10
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 11
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 12
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 13
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 14
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 15
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 16
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 17
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 18
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 19
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 20
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 21
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 22
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 23
Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед /Фото 24
Попередній слайд
Наступний слайд

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні