Категорія
Новини
Дата

Горів Новошахтинський НПЗ у Ростовській області. Ймовірно його атакували з безпілотника: відео

На Новошахтинському нафтопереробному заводі в Ростовській області Росії сьогодні вранці сталася пожежа, повідомило російське видання РИА Новости. У мережі з'явилося відео, як над НПЗ пролітає безпілотник, після чого чути вибух та починається пожежа.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • О 9:25 мск надійшла інформація про те, що сталося загоряння у теплообміннику на Новошахтинському нафтопереробному заводі на площі 50 квадратних метрів», повідомив представник ГУ МНС Росії. 
  • Загрози розповсюдження вогню немає, постраждалих також немає, заявили в МНС РФ. Пізніше там повідомили, що пожежу на НПЗ загасили.
  • У мережі зʼявилося відео, на якому безпілотник пролітає біля НПЗ, після чого лунає вибух та починається пожежа.

Контекст

Новошахтинський НПЗ раніше було записано на Оксану Марченко та Наталію Лавренюк – дружин колишніх народних депутатів Віктора Медведчука та Тараса Козака.

З початку повномасштабного російського вторгнення на території РФ сталося кілька масштабних пожеж на стратегічних обʼєктах. Зокрема, на нафтобазі в Білгороді неподалік українського кордону теж сталася пожежа. Також пролунав вибух у військовій частині у селищі Тейсін Хабаровського краю.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні