Категорія
Новини
Дата

Ілон Маск увійшов до ради директорів Twitter

Американський мільярдер, голова Tesla та SpaceX Ілон Маск увійшов до ради директорів компанії Twitter, повідомив гендиректор компанії Параг Агравал.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Ілон Маск увійшов до ради директорів Twitter, повідомив гендиректор компанії і додав, що він принесе «велику користь правлінню».
  • Термін повноважень Маска як одного з членів ради директорів спливає у 2024 році з можливістю продовження, сказано у повідомленні Twitter на сайті Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC).

Контекст

Ілон Маск 14 березня придбав 9,2% акцій соцмережі Twitter. Мільярдер став одним із найбільших зовнішніх акціонерів Twitter. Йому тепер належить близько 73,4 млн акцій соцмережі.

Наприкінці березня Маск у відповідь на запитання одного з користувачів зізнався, що хоче створити свою соцмережу. Тоді ж він запустив опитування щодо того, чи вважають його підписники, що Twitter суворо дотримується принципів свободи слова. Понад 70% відповіли, що ні. «Що потрібно зробити?» – запитав він після цього.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні