Категорія
Новини
Дата

Leroy Merlin не планує виходити з РФ. Компанія хоче заміщати підсанкційні товари

Мережа магазинів для ремонту Leroy Merlin, який входить до французької групи Adeo, не буде зупиняти діяльність в Росії, пише Інтерфакс. Ритейлер може підвищити ціни при наявності обґрунтувань, але хоче далі надавати сервіс покупцям.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Компанія не буде штрафувати працівників у Росії за недопоставки.
  • Leroy Merlin хоче далі надавати потрібний рівень сервісу і гарантувати наявність товарів для клієнтів, повідомила компанія у своєму прессрелізі.
  • Компанія гарантує розгляд запитів на зміну закупівельних цін у коротші терміни від трьох до пʼяти днів. Але попередив, що не буде приймати необґрунтоване підвищення.
  • Компанія хоче створити штаб з імпортозаміщення і активізувала пошук нового асортименту.

Контекст

Leroy Merlin відкритий до збільшення поставок і розширенню асортименту після виходу декількох гравців з російського ринку.

Раніше шведський торговельний гігант ІКЕА зупинив роботу в Росії та припиняє операції з РФ та Білоруссю через війну проти України. Через закриття мережі росіяни вишукувалися в черги, аби купити товар до закриття. Фонд материнської компанії Ingka оголосив про негайну пожертву €20 млн вимушеним переселенцям внаслідок війни в Україні.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні