Категорія
Новини
Дата

Найбільша криптобіржа Binance відсторонила від торгів росіян з активами на понад €10 000. Вони зможуть лише вивести кошти

Криптобіржа Binance обмежує доступ до своїх сервісів росіянам, що мають активи загальною вартістю понад €10 000. Для користувачів, які відповідають цим критеріям, тепер буде доступна лише функція виведення коштів. Про це йдеться в пресрелізі Binance.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • «Відповідно до пʼятого пакета обмежувальних заходів ЄС проти Росії, Binance зобовʼязана запровадити обмеження надання послуг для громадян Росії та фізичних осіб, які проживають у РФ, або юридичних осіб, зареєстрованих у РФ, – пише компанія. — Тому ми вимагаємо, щоб ви завершили перевірку підтвердження адреси (верифікація з наданням підтвердження адреси – Proof of Address)».
  • Користувачам акаунтів, які підпадають під обмеження, буде доступна лише функція виведення коштів. На цих облікових записах будуть обмежені можливості поповнення та торгівлі. Ліміт також поширюється на всі спотові, фʼючерсні та депозитні гаманці, а також активи в продуктах Binance Staking та Binance Earn.
  • Їм надається 90 днів для закриття контрактів. Відкриття нових позицій заборонено.
  • Акаунти росіян, які проживають за межами Росії, а також тих, хто має криптоактивів на менше ніж €10 000, залишаться недоторканими та активними.
  • Виходити з російського ринку криптобіржа не планує.

Контекст

Пʼятий пакет санкцій ЄС оголосили 8 квітня 2022 року. Крім вугільного ембарго й транспортної блокади, він забороняє надавати послуги гаманця, рахунку або зберігання криптоактивів російським фізичним особам або компаніям, якщо загальна вартість криптоактивів перевищує €10 000. Раніше обмеження стосувалися суми понад €100 000.

27 лютого найбільша криптобіржа світу Binance заявила, що жертвує $10 млн на допомогу Україні. Крім цього, благодійний фонд Binance запустив Фонд допомоги в надзвичайних ситуаціях для надання екстреної допомоги Україні через крипто-краудфандинг.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні