Respublika Park готується до відкриття: чим дивуватиме найбільший торгово-розважальний центр в Україні
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

Respublika Park готується до відкриття: чим дивуватиме найбільший торгово-розважальний центр в Україні

Запуск найбільшого в Україні торгово-розважального центру Respublika Park на фінішній прямій. Через дев’ять років після старту будівництва, із залученням нового інвестора Cascade Investment Fund ТРЦ буде відкрито вже до кінця цього року. Forbes з’ясував, як виглядатиме й чим дивуватиме Respublika Park.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Мікс шопінгу та розваг

Суперрегіональний проєкт, площа якого 300 тис. кв. м, має намір приймати до 50–60 тисяч відвідувачів на день. У переліку родзинок Respublika Park – технологічний парк розваг Neopolis, перший в Україні зелений парк під дахом, унікальний атракціон – аеродинамічна труба – в самому центрі торгового центру. Розробленням і реалізацією всіх проєктів займалися провідні міжнародні компанії.

Також у ТРЦ буде представлено понад 500 магазинів відомих українських і міжнародних брендів, майже пів сотні ресторанів, найбільший в Україні кінотеатр на 14 кінозалів, спортивний клуб із 25-метровим басейном і паркінг на 3500 місць.

Respublika Park готується до відкриття: чим дивуватиме найбільший торгово-розважальний центр в Україні /Фото 1

У технологічному парку розваг Neopolis на 10 тис. кв. м розмістяться понад 30 атракціонів екстремального, сімейного, інтерактивного та спортивного типу з використанням технологій віртуальної та доповненої реальності. Головна відмінність Neopolis – концепція сучасного простору з інноваційним форматом проведення заходів, за розроблення якої відповідає світовий лідер із 20-річним досвідом KCC Entertainment Design.

Respublika Park готується до відкриття: чим дивуватиме найбільший торгово-розважальний центр в Україні /Фото 2

У центрі ТРЦ розташується аеродинамічна труба для польотів висотою 16 м і з максимальною оглядовістю. Це ноу-хау серед європейських торгово-розважальних центрів. Роботи з проєктування та виготовлення виконує латвійська компанія AERODIUM – один зі світових лідерів у цій галузі, чиї аеротруби використовують Hollywood й парки розваг Disney. Дизайн труби з безкаркасною льотною камерою з надміцного скла спеціально розроблений і спроєктований з урахуванням архітектурних і дизайнерських рішень Respublika Park.

Respublika Park готується до відкриття: чим дивуватиме найбільший торгово-розважальний центр в Україні /Фото 3

Перший в Україні зелений парк, понад 2000 кв. м, під дахом, із фонтаном і гідравлічною сценою буде візитівкою Respublika Park. Саме критий парк став основою нової айдентики торгово-розважального центру й був відображений у логотипі бренда у вигляді дерева. Унікальна зелена зона розроблена з урахуванням тренда на біофільний дизайн, який передбачає можливість взаємодії людини та природи всередині будівлі.

Respublika Park готується до відкриття: чим дивуватиме найбільший торгово-розважальний центр в Україні /Фото 4

Курс на диджиталізацію

Для комфортного руху по Respublika Park передбачена сучасна система навігації зовні й усередині ТРЦ від британської компанії Air Design, автоматизовані сервіси паркінгу від австрійської компанії Skidata. Також розробляється окремий мобільний додаток із функцією побудови маршрутів, пошуком магазинів, сервісів та автомобіля. Для орендарів у додатку буде окремий кабінет для ефективної операційної діяльності та взаємодії зі службами ТРЦ. «Упевнений, що яскравий брендинг, система навігації, зелений парк, сучасні технології й надихаюча атмосфера забезпечать Respublika Park довгострокове й стабільне місце на ринку», – говорить директор Air Design Девід Кемп.

Respublika Park готується до відкриття: чим дивуватиме найбільший торгово-розважальний центр в Україні /Фото 5
Respublika Park готується до відкриття: чим дивуватиме найбільший торгово-розважальний центр в Україні /Фото 6
Попередній слайд
Наступний слайд

Соціальна складова

Важливий аспект будь-якого інфраструктурного об’єкта, надто в межах населеного пункту, – його соціально-економічна складова для міста та мешканців. Запуск ТРЦ, за попередніми підрахунками, працевлаштує понад 5 тис. осіб.

Також Respublika Park активно й надалі реалізовуватиме програму захисту довкілля: висаджено понад 2000 дерев, організовані зони відпочинку для відвідувачів. «У межах екологічних заходів також передбачена утилізація твердих побутових та інших відходів, використовуючи сучасні технології заморозки в сортувальних камерах, утилізація елементів живлення. Крім цього, в ТРЦ впроваджені енергоефективні системи з використанням сучасних LED-технологій», – розповідає віцепрезидент Fozzy Group Андрій Шутко, представник якірного орендаря Respublika Park.

Проєктування об’єкта виконано з урахуванням принципів інклюзивності та загальнодоступності. ТРЦ призначений для відвідування будівлі й паркінгу людьми з інвалідністю. «Вперше в Україні в тематичному парку сімейних розваг Neopolis будуть представлені атракціони для людей з інвалідністю», – зазначає Аліна Білошкурська, генеральна директорка розважального центру Neopolis.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні