Категорія
Новини
Дата

Міністр оборони РФ Шойгу просить заборонити фільми за участі Зеленського — The Insider

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу вимагає припинити в РФ покази фільмів за участю президента України Володимира Зеленського та проєкти продюсера Олександра Роднянського, який раніше закликав зупинити війну. Скріншот листа опублікувало видання The Insider.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Шойгу надіслав листа міністру культури Ользі Любомовій, щоб вона «доручила опрацювати» питання про виключення Зеленського і Роднянського із «культурного порядку денного» РФ.
  • Шойгу також зазначив, що «Міноборони Росії в рамках проведення спеціальної воєнної операції реалізуються заходи з формування позитивної суспільної думки громадян Російської Федерації у підтримку керівництва країни і дій Збройних сил Російської Федерації».
  • «Популяризація вказаних осіб в нинішніх умовах не сприяє виконанню рішень, прийнятих керівництвом країни та Міноборони», – написав Шойгу.
Міністр оборони РФ Шойгу просить заборонити фільми за участі Зеленського — The Insider /Фото 1

Скріншот листа

Контекст

Олександр Роднянський – російсько-український продюсер, виступив проти вторгнення Росії в Україну. Роднянський продюсував фільми «Сталінград», «Лефіафан», «9 рота», а також очолював телеканал СТС та заснував телеканал «1+1».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні