Світ в епоху радикальних змін: чому варто йти на Київський міжнародний економічний форум
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

Світ в епоху радикальних змін: чому варто йти на Київський міжнародний економічний форум

7 та 8 жовтня у столиці пройде Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ), що відбудеться у КВЦ «Парковий». Уже сьомий рік форум збирає провідних економістів, бізнесменів та авторитетних експертів у сфері економіки з усього світу.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Цьогоріч уперше в Україні партнером заходу стане одна з найкращих міжнародних освітніх платформ у галузі економіки – The Economist Events. Платформа організує дві панельні дискусії: «Роль ринків, що розвиваються в глобальному економічному відновленні» та Welcome to the Healthcare Revolution.

Головною темою заходу 2021 року стане «Світ в епоху радикальних змін». Пандемія не лише показала крихкість традиційних галузей економіки, а й загострила важливість ролі технологій та інновацій. Спікери форуму запропонують свої експертні прогнози та допоможуть знайти відповіді на актуальні питання щодо розвитку світової економіки.

Чому варто відвідати КМЕФ 2021?

КМЕФ – провідна дискусійна платформа для представників бізнесу, економістів, вчених та інвесторів, у межах якої визначаються глобальні економічні тренди та формується вектор розвитку бізнесу на майбутнє. Окрім того, це зручна можливість для нетворкінгу та зміцнення партнерських відносин.

Під час форуму понад 120 спікерів – представників провідних міжнародних організацій і приватних компаній (WTO, McKinsey & Company, ЄБРР, OECD, Римського клубу, Всесвітнього економічного форуму тощо) поділяться цінними інсайтами та проконсультують гостей заходу щодо побудови стратегії бізнесу. 

Учасники панельних дискусій розкажуть про тенденції розвитку ринків, нові стандарти лідерства та реальні приклади трансформації світової економічної системи. Крім того, обговорюватимуться останні технологічні досягнення в розвитку медицини, значення якої неймовірно зросло в умовах пандемії.

Ініціатор форуму Василь Хмельницький прокоментував ідею його створення і проведення: 

«Ми живемо в час глобальних і дуже швидких змін. Вони надихають і хвилюють одночасно. Україна стоїть перед вибором: триматися за тендітну стабільність або сміливо рухатися в інноваційному напрямку. Саме сьогодні ми можемо зробити квантовий стрибок у розвитку, для цього нам потрібні знання, співпраця і рішучі дії. Я бачу успіх нашого спільного майбутнього в синергії модернізованого державного сектора, енергії підприємців і таланті вчених. Ми маємо обʼєднатися заради глобальних цілей, які стоять перед людством. Час рухатися вперед, трансформувати бізнес і економіку відповідно до вимог сучасності. Адже КМЕФ проводиться, щоб ми відчули тенденції майбутнього і стали тими, хто втілює їх у життя».

Команда КМЕФ прагне зробити Україну новою точкою тяжіння європейських і світових інвестицій завдяки розвитку економіки та сучасних виробництв. Форум відбудеться за підтримки холдингової компанії UFuture та інших партнерів. 

Для спільноти Forbes в Україні команда КМЕФ надає спеціальні умови участі. Скориставшись промокодом 10ForbesU_KIEF, можна отримати знижку 10% на квитки категорії «Бізнес» та «VIP».

Дізнатись про КМЕФ детальніше та придбати квитки можна на офіційному вебсайті проєкту. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні