Категорія
Новини
Дата

В Україні запустять англомовне цифрове медіа United24

Міністерство цифрової трансформації запустить англомовне цифрове медіа United24, про Україну. Про це повідомив віцепремʼєр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Мінцифри починає створювати англомовне цифрове медіа United24, що розкаже світові про Україну, повідомив Федоров. 
  • «Я впевнений, що ця війна – між цивілізацією і варварством, і саме тому світ – на нашому боці. Тому ми маємо висвітлювати, якою неймовірною, сильною, технологічною і креативною країною ми є», — зазначив віцепрем’єр.
  • Наразі вже можна приєднатися до команди нового медіа. На сайті є вакансії фіксера, контент-кріейтера, журналіста, редактора, блогера, експерта та інші.

Контекст

У травні президент Володимир Зеленський підписав указ про заснування національного бренду UNITED24. Першим послом бренду став легендарний український футболіст і тренер Андрій Шевченко.

Перша складова United24 – однойменна платформа для збору коштів на підтримку України. Таким чином планується збільшити обсяги пожертв та забезпечити ефективність і прозорість їх розподілу.

Завдання фандрейзингової платформи United24 – стати головним вікном для збору благодійних пожертв на підтримку України. Допомога розподілятиметься за трьома напрямами: оборона та розмінування, гуманітарна й медична допомога, відбудова України.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні