Категорія
Новини
Дата

Виробники поїздів Alstom і General Electric призупиняють бізнес в Росії

Французька машинобудівна компанія Alstom та багатогалузева корпорація General Electric Co призупиняють бізнес з Росією, про це повідомляє Reuters та пресреліз Alstom.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • General Electric буде постачати тільки важливе медичне обладнання та підтримувати служби електроенергії у Росії.
  • Крім зупинки бізнесу, Alstom також призупиняє майбутні інвестиції в Росію. Компанія прийняла це рішення після ухвалення санкцій проти Росії.

Контекст

Alstom виробляє залізничні складів та транспортні системи. Компанія володіє 20% акціями найбільшої в Росії компанії ЗАТ «Трансмашхолдинг», яка оперує в галузі транспортного машинобудування. Але обидві компанії не вели бізнес одна з одною.

Alstom вела перемовини щодо майбутніх проєктів з «Укрзалізницею», але обговорення цього проєкту призупинене через війну Росії проти України.

General Electric – американська багатогалузева корпорація, найбільший у світі виробник локомотивів, енергетичних установок, газових турбін, авіаційніх двигунів, медичного обладнання.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні