Категорія
Новини
Дата

З України намагалися вивезти три Rolls-Royce. Два з них належать власнику ТРЦ «Гулівер» — Mind

Співробітники ДБР на українському кордоні 17 березня затримали дві автівки Rolls-Royce, що належать власнику ТРЦ «Гуллівер». Третій затриманий Rolls-Royce, за попередніми даними, зареєстрований на трирічну доньку «кримінального авторитета» Андріана Родіна, пише Mind з посиланням на дані ДБР.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • На міжнародному пункті пропуску «Могилів-Подільський – Отач» співробітники ДБР виявили спробу вивезення громадянами Шкурдодою А. та Битяком М. за межі України автомобілів Rolls-Royce Phantom, 2019 р.в., д.н.з. АА0001РР, та Rolce-Royce Cullinan, 2021 р.в., д.н.з. АА0001НС, які на праві власності зареєстровані за ТОВ «Карпе Ренталс». Адреса компанії – Київ, площа Спортивна, 1-а – торгово-офісний центр «Гуллівер».
  • Вказані автомобілі з моменту їх реєстрації фактично перебувають у користуванні власника «Гуллівера», торговельних мереж «Технополіс» та «Ельдорадо» бізнесмена Віктора Поліщука. Як зазначає видання, Поліщука пов’язують родинні зв’язки з російським політиком Медвєдєвим. Дружина Поліщука – племінниця Світлани Медведєвої, дружини Дмитра Медведєва.
  • Також на цьому ж пункті пропуску затримано третій Rollce-Royce Cullinan, 2019 р.в., з державним номерним знаком КА0025ММ, який належить громадянці РФ Іманалі Андріані Андріївні 2019 року народження. За попередньою інформацією, Іманалі А.А. є донькою відомого кримінального авторитета на прізвисько «Полузверь» та «Андрей Ростовский» Родіна (Іманалі) Андріана Михайловича, 1971 р.н., громадянина РФ.
  • Подальший рух вказаним автомобілям заборонений до прийняття відповідного рішення, повідомили в ДБР.

Контекст

Вартість Rolls-Royce Phantom починається від 15 млн грн, Rolce-Royce Cullinan – від 19 млн грн.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні