Категорія
Новини
Дата

Зеленський ініціює створення союзу держав U-24 для ефективного реагування на збройні конфлікти та катастрофи

Президент України Володимир Зеленський ініціює створення об’єднання держав U-24 для ефективного реагування впродовж 24 годин на виникнення збройних конфліктів та катастроф, що збереже людські життя. З відповідною заявою президент України виступив у середу перед Конгресом США.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

Зеленський пропонує створити міжнародне обʼєднання United For Peace (U-24) – Союз відповідальних держав, які мають реагувати на виникнення збройних конфліктів та протягом 24 годин надавати усю необхідну допомогу.

Обʼєднання також має надавати допомогу тим, хто переживає стихійні лиха, техногенні катастрофи, гуманітарні кризи або епідемії. Це могло би значно допомогти навіть у таких питаннях, як поширення вакцини від COVID-19, додав глава держави.

Цитата

«Повномасштабне російське вторгнення в Україну почалося 24 лютого. І було би справедливо, якби воно завершилось за добу – за 24 години. Щоб зло було одразу покарано. Сьогодні світ не має таких інструментів. Війни минулого спонукали наших попередників створювати інституції, які повинні бути захищати нас від війни. Але… вони не працюють», — зауважив президент України.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні