Категорія
Війна
Дата

Forbes Digital

Зброя терору. Скільки «Калібрів», «Іскандерів», «Кинджалів» та дронів може виробляти Росія і які має запаси? Ексклюзив Forbes Ukraine

3 хв читання

Росія майже щодня завдає удари по українських цивільних та енергетичних об'єктах. Чому не вичерпуються запаси? Пояснення від співрозмовника у розвідці

Форум «Енергія бізнесу» у Києві вже 9 жовтня

Бізнес будує нову енергореальність, забезпечуючи незалежність в умовах блекаутів. 9 жовтня на форумі «Енергія бізнесу» обговоримо технології та інвестиції, що змінюють правила гри на енергоринку. Дізнайтеся, як адаптувати бізнес до майбутніх енергетичних викликів, за посиланням. 

За місяць Росія виробляє від 42 до 56 балістичних та 90–115 крилатих далекобійних ракет, які можуть використовуватись для ударів вглиб по українській території, зокрема енергетичній інфраструктурі. Темпи виробництва дронів Shahed-136 – понад 500 одиниць.

Таку оцінку виробничих потужностей ворога Forbes Ukraine надав співрозмовник у одній з розвідних структур, який має доступ до цієї інформації. У редакції немає приводу йому не довіряти. Хоча це – єдине джерело, ми вирішили опублікувати ці розрахунки, оскільки вони важливі для розуміння потенціалу ворога і підготовки до атак.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд