Категорія
Війна
Дата

Forbes Digital

«Важливо ігнорувати, що Путін говорить публічно». Як може завершитись російсько-українська війна? Інтерв’ю з доктором Райтером, автором книги How wars end

10 хв читання

Dan Reiter How wars end /Shutterstock/Колаж Олександра Карасьова

Американський доктор політичних наук Ден Райтер Фото Shutterstock/Колаж Олександра Карасьова

Тема потенційних переговорів між Україною та Росією все частіше з’являється в публічному просторі. Від українського саміту миру до турне прем’єра Угорщини Віктора Орбана та мирних планів експрезидента США Дональда Трампа. Яким може бути завершення війни?

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Американський доктор політичних наук Ден Райтер (Dan Reiter) має за плечима освіту в Гарварді, Університеті Мічигану та Північно-Західному університеті. Останні 29 років викладає в Університеті Еморі в Атланті.

Він є автором трьох книг про війни. Його книжка How wars end («Як закінчуються війни») 2009 року отримала American Political Science Award як найкраща книга про конфлікти за два роки.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд