Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

«Мене сприймали як весільну генеральшу – я їх звільнила». Катерина Русіна очолила багатомільйонний бізнес загиблого чоловіка і двічі врятувала його від краху. Якими правилами вона керується

3 хв читання

Катерина Русіна /Forbes Україна

Катерина Русіна, власниця та СЕО логістичної компанії Ascet Shipping Фото Forbes Україна

З 2019-го Катерина Русіна двічі врятувала логістичну компанію Ascet Shipping з Бердянська від краху та перемогла в корпоративних війнах. До цього вона не мала досвіду в бізнесі. Ним управляв її чоловік, який трагічно загинув в автокатастрофі. Якими правилами вона керується та що її мотивує? Головне з виступу власниці Ascet Shipping на форумі жіночого лідерства від Forbes «Вільна».

У лютому 2019-го Денис Русін, засновник стивідорної компанії Ascet Shipping з річним обігом 180 млн грн, відпочивав на Сицилії, подорожуючи островом на мотоциклі. Подорож завершилась трагічно – він врізався у автомобіль. Русін помер у швидкій, яка везла його у місцеву лікарню.  

Бізнес довелось очолити його дружині Катерині, яка до цього була більше сконцентрована на вихованні чотирьох дітей і не мала досвіду у «стереотипно чоловічому портовому бізнесі». Результат – вже у 2021-му компанія збільшила виторг до 205 млн грн та придбала шість суден. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні