Категорія
Компанії
Дата

Черняк знижує градус. Власник Global Spirits інвестував €6 млн у запуск лінійки мінеральної води та енергетиків. Чи зможе він посунути «Моршинську»

Енергетик Just Dance і мінеральні води «Мороша», Tetri, «Мальва» /з офіційного сайту globalspirits.com/Колаж Олександра Карасьова

Енергетик Just Dance і мінеральні води «Мороша», Tetri, «Мальва» Фото з офіційного сайту globalspirits.com/Колаж Олександра Карасьова

У квітні 2024 року Global Spirits Євгена Черняка почала вихід одразу на два ринки: мінеральної води та енергетиків. Вона планує запустити в продаж 52 нові продукти із сукупними інвестиціями €6 млн. Чи вдасться Черняку зайняти місце на двох конкурентних ринках?

В алкогольному холдингу Global Spirits Євгена Черняка, 55, зʼявилася безалкогольна лінійка – одразу чотири бренди мінеральної води. Також компанія запустила два бренди енергетиків із різними смаками й алкогольні коктейлі – Just Dance і Khortytsa Cocktails. 

Енергетики Just Dance і Big Energy випускають в алюмінієвих бляшанках обʼємом 0,25 л, 0,33 л та 0,5 л. Hunter – додатково ще й у пластиковій пляшці. 

Ці енергетики містять на 4 г кофеїну більше, ніж інші, каже CEO напрямку безалкогольних напоїв Global Spirits Михайло Єлгаєв. За його словами, Hunter випускають із вмістом вітамінів групи B

«Багато людей змішують горілку «Хортиця» з коктейлями, тому ми також створили коктейльні лінійки», – каже Єлгаєв. Вміст алкоголю Just Dance – 7%. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні