Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Іграшки для дорослих. Перша детальна історія становлення мережі магазинів будівельних інструментів Dnipro-М. Вона стрімко зростає, незважаючи на «Eпіцентр», пандемію і велику війну

9 хв читання

Dnipro-М – мережа магазинів будівельних інструментів /надано пресслужбою

Професійні майстри – одна з пріоритетних цільових аудиторій. Спеціально під них компанія Dnipro-М розробляє умови гарантії і навіть готова замінювати інструмент. Фото надано пресслужбою

Історія мережі магазинів будівельних інструментів Dnipro-M – хрестоматійний приклад розвитку, як дистрибʼютор став виробником, а потім пішов напряму до покупця, не покладаючись на посередників у роздрібній торгівлі. Яким був цей шлях?

Новий номер журналу Forbes Україна

Новий номер журналу Forbes Україна

Forbes Ukraine випустив новий номер журналу. Придбати його з безкоштовною доставкою можна за цим посиланням. У журналі: список 250 малих і середніх компаній, лідерство генерала Залужного, падіння мільярдера Жеваго, детальна історія Dnipro-M та загалом майже два десятки текстів.

У 2016‐му 49‐річного Олександра Колісника можна було впевнено назвати успішним підприємцем. Його дистриб’юторська компанія «КТ Україна» виросла за 17 років із маленького продавця електродів до помітного В2В-гравця на ринку товарів для будівництва. Філіали зі складами та сервісними центрами в кожній області успішно продавали електроінструменти для дому, саду та ремонтних робіт.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні