Категорія
Компанії
Дата

Іграшки для дорослих. Перша детальна історія становлення мережі магазинів будівельних інструментів Dnipro-М. Вона стрімко зростає, незважаючи на «Eпіцентр», пандемію і велику війну

Dnipro-М – мережа магазинів будівельних інструментів /надано пресслужбою

Професійні майстри – одна з пріоритетних цільових аудиторій. Спеціально під них компанія Dnipro-М розробляє умови гарантії і навіть готова замінювати інструмент. Фото надано пресслужбою

Історія мережі магазинів будівельних інструментів Dnipro-M – хрестоматійний приклад розвитку, як дистрибʼютор став виробником, а потім пішов напряму до покупця, не покладаючись на посередників у роздрібній торгівлі. Яким був цей шлях?

Новий номер журналу Forbes Україна

Новий номер журналу Forbes Україна

Forbes Ukraine випустив новий номер журналу. Придбати його з безкоштовною доставкою можна за цим посиланням. У журналі: список 250 малих і середніх компаній, лідерство генерала Залужного, падіння мільярдера Жеваго, детальна історія Dnipro-M та загалом майже два десятки текстів.

У 2016‐му 49‐річного Олександра Колісника можна було впевнено назвати успішним підприємцем. Його дистриб’юторська компанія «КТ Україна» виросла за 17 років із маленького продавця електродів до помітного В2В-гравця на ринку товарів для будівництва. Філіали зі складами та сервісними центрами в кожній області успішно продавали електроінструменти для дому, саду та ремонтних робіт.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні