Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

«Епіцентр» купує недобудований ТРЦ на Осокорках. Продавець – депутат від «Слуги народу». Для чого Герегам великий недобуд?

3 хв читання

«Епіцентр» /Софія Соляр для Forbes Ukraine

У групі компаній «Епіцентр К» Олександра та Галини Герег – 70 торгових центрів «Епіцентр» і «Нова лінія» Фото Софія Соляр для Forbes Ukraine

Група «Епіцентр К» може купити компанію «ДивоЦентр», яка орендує земельну ділянку і володіє недобудованим ТРЦ KyivMall у столиці. Що вона робитиме з ділянкою і проєктом

⚡️ Лише 3 дні! Отримайте доступ до річної підписки Forbes Digital зі знижкою 40%. Промокод: MORNING. Оформлюйте підписку за посиланням.

Група «Епіцентр К» Олександра і Галини Герег 3 жовтня отримала від Антимонопольного комітету дозвіл на набуття контролю над ТОВ «ДивоЦентр». 

Як зʼясував Forbes Ukraine, головна цінність компанії – права оренди ділянки на перетині просп. Петра Григоренка та вул. Колекторної у Дарницькому районі Києва, свідчать дані Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. 25-річний термін оренди спливає у 2028-му. Ділянка площею 7,3 га призначена для будівництва, експлуатації та обслуговування торговельно-розважального комплексу. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд