Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

«Київміськбуд» для будівельників – як вища ліга у спорті». Президент КМБ Василь Олійник розповідає, чому очолив компанію, де залучає гроші на її порятунок і хто отримає житло вже цього року. Перше інтерв’ю

15 хв читання

Київміськбуд Василь Олійник /Артем Галкін для Forbes Ukraine

Голова правління – президент приватного акціонерного товариства «Холдингова компанія «Київміськбуд» Василь Олійник Фото Артем Галкін для Forbes Ukraine

Василь Олійник керує «Київміськбудом» вже майже пів року. Він очолив компанію, яка зупинила роботи на будівельних майданчиках і мала низьку ліквідність. За рахунок чого живе компанія та в яких житлових комплексах веде роботи зараз?

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Після скандального звільнення у груді 2023 року президента «Київміськбуду» Ігоря Кушніра, компанію очолив Василь Олійник, 63. Він – виходець із Stolitsa Group.

«Мій життєвий шлях повʼязаний з будівництвом, досвід у мене живий, прикладний», – каже Олійник. Він пройшов усі «щаблі» будівельника: від робітника у бригаді до гендиректора підрядної компанії. Це прослідковувалось і в розмові: Олійник може з деталями розповідати про будівництво.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд