Одеський коньячний завод (ОКЗ), який входить у Global Spirits, іде на ресторанний ринок. Перший заклад нової мережі Veselka почав працювати в Одесі у квітні і пропонує пʼять видів настоянок, зокрема яблучну і вишневу. Як нова мережа конкуруватиме з «П’яною вишнею» холдингу !FEST і «Білим наливом» Дмитра Борисова?
20 квітня в Одесі почав роботу новий бар Veselka. Заклад пропонує пʼять видів настоянок міцністю від 17,5% до 35%, виготовлених на Одеському коньячному заводі. Також у меню є українське вино.
«Ведемо перемовини ще з двома виноробнями, влітку хочемо подавати біле та рожеве вино», – каже керівник крафт-бару Veselka Сергій Дяченко.
Ви знайшли помилку чи неточність?
Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.