Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Дитяче «Сільпо». Володимир Костельман став співвласником Pampik – одного з найбільших інтернет-магазинів дитячих товарів. Чому підприємець пішов у цей бізнес під час падіння народжуваності

4 хв читання

Інтернет-магазин дитячих товарів Pampik /колаж Анастасія Савеленко

Інтернет-магазин дитячих товарів Pampik Фото колаж Анастасія Савеленко

Співвласник Fozzy Group Володимир Костельман розвиватиме один з найбільших інтернет-магазинів дитячих товарів Pampik. Раніше у Pampik інвестував Dragon Capital. Чи вдасться Костельману знову вивести Pampik у лідери

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Через шість місяців після припинення роботи на Pampik.ua чекає відродження. 20 серпня Володимир Костельман і засновник бренду Шахін Мусаєв створили нову юридичну особу ТОВ «Пампік». Фонд Костельмана «Холдинг Інвест» виступив мажоритарним власником з часткою 80% компанії, Мусаєву належить 20%, свідчать дані сервісу YouControl. 

Партнери поки не коментують плани. «Буду радий поспілкуватися про проєкт після фактичного релончу», – повідомив Мусаєв. У травні 2024 року він написав на своїй сторінці у Facebook, що у проєкта є «новий інвестор/власник» і що «вирішив його перезапустити». 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд