Керівник ОККО Василь Даниляк. /Антон Забєльський для Forbes Ukraine
Категорія
Компанії
Дата

Лідер паливного ринку ОККО йде у «велику» енергетику. «Якщо буде пропозиція купити 100 МВт зеленої енергетики, то купимо 100 МВт, якщо більше, то теж добре», – керівник ОККО Василь Даниляк

Керівник ОККО Василь Даниляк. Фото Антон Забєльський для Forbes Ukraine

На форумі Forbes – «Енергія бізнесу» керівник ОККО Василь Даниляк розповів про проєкти та плани компанії розвивати новий напрям – виробництва, транспортування і зберігання електроенергії. Чому Даниляк робить ставку на відновлювальну енергетику, яка в Україні потерпає від кризи неплатежів?  

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Чеснота СЕО ОККО Василя Даниляка – вміння знайти нові напрями для інвестицій або вчасно вийти з неперспективного бізнесу. Таку характеристику керівника найбільшої паливної компанії України неодноразово чули журналісти Forbes від співрозмовників, коли писали «воєнну» історію компанії.

Традиційний паливний бізнес близький до стелі розвитку: дедалі більше людей пересідають на електромобілі. Тому лідер українського паливного ринку – група ОККО (концерн «Галнафтогаз») – шукає нові точки зростання та галузі для інвестицій. Мережа АЗС принесла торік левову частку з $2,4 млрд загального доходу «Галнафтогазу».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні