Категорія
BrandVoice
Дата

«Ми зростаємо за рік так, як інші за 10». Спеціалісти PIN-UP Global про роботу в екосистемі та її розвиток

«Ми зростаємо за рік так, як інші за 10». Спеціалісти PIN-UP Global про роботу в екосистемі та її розвиток

Як розвивати бренд роботодавця, який має сім напрямів у шести країнах? Оксана Ізмайлова, CHRD PIN-UP Global, розповіла про команду PIN-UP Global, а спеціалісти екосистеми поділилися своїми думками про роботу в ній

«Ми зростаємо за рік так, як інші за 10». Спеціалісти PIN-UP Global про роботу в екосистемі та її розвиток /Фото 1

Оксана Ізмайлова, CHRD PIN-UP Global

Екосистема PIN-UP Global з погляду організації, команди та мотивації спеціалістів

PIN-UP Global – це міжнародна екосистема незалежних бізнесів, які створюють і розвивають продукт для геймінг-індустрії. Ми масштабний бізнес, який не зосереджений на чомусь одному. Наша діяльність – це IT, девелопмент, маркетинг, усе, що повʼязано з трафіком і багато чим іншим. Ми маємо багато напрямів, які синергують між собою, але при цьому є самодостатніми й можуть працювати поза екосистемою.

«Ми зростаємо за рік так, як інші за 10». Спеціалісти PIN-UP Global про роботу в екосистемі та її розвиток /Фото 2

PIN-UP Global – мультинаціональна команда: наші офіси представлені в Україні, Польщі, Казахстані, Вірменії, Перу та на Кіпрі. Плануємо відкрити офіс в Індії. Наша команда налічує понад 2000 спеціалістів.

«Ми зростаємо за рік так, як інші за 10». Спеціалісти PIN-UP Global про роботу в екосистемі та її розвиток /Фото 3
Володимир Тодуров

Володимир Тодуров

Chief Analytics Officer, 4+ роки в PIN-UP Global, Київ

З одного боку, PIN-UP – це нескінченний потік нових викликів, завдань, що потребують ефективних рішень у найкоротші терміни. З іншого – це почуття турботи, атмосфера взаємодопомоги та конструктиву. У нас створюються дуже сприятливі умови для того, щоб кожен спеціаліст мав змогу розвиватися і зростати.

Унікальність команди полягає в тому, що ми дуже гнучкі у внутрішніх процесах. Звичайно, як і в будь-якій великій системі, ми прописуємо процедури й дотримуємося їх. Але коли треба зробити крок убік, ми швидко змінюємо підхід, реорганізовуємо роботу, переглядаємо стратегію. Ми сфокусовані на досягненні результату.

Команда PIN-UP Global

Наш спеціаліст – це проактивний професіонал, який вміє працювати в режимі високонавантаженої системи. Він швидкий, командний, орієнтований на результат, гнучкий, прямолінійний. Для нього важливі постійний професійний ріст, можливість упроваджувати свій практичний досвід. Він розуміє, хто його кінцевий клієнт і як те, що він робить, впливає на бізнес. Для нас важливо, щоб кожен співробітник знав, як працює бізнес і кожна його складова, як результат роботи однієї команди впливає на інші. Розумів профіль нашого клієнта, будував клієнтоорієнтований підхід всередині й зовні.

Дмитро Полторак

Дмитро Полторак

Vice President of Engineering, PIN-UP.TECH, 5+ місяців у команді, Польща

Моя команда розробляє та розвиває конкурентну на ринку gambling-платформу, використовуючи сучасні технології програмування DevOps та QA. А також ми займаємося експлуатацією, підтримкою, супроводом та операційною діяльністю функціонування цієї платформи.

Для мене PIN-UP Global – це команда професіоналів, унікальність якої полягає в компетентності та найкращій експертизі на ринку. Одним із наших найсильніших аспектів є прагнення до швидкості. Ми реалізуємо проєкти та впроваджуємо інновації в дуже короткі терміни. Це дає змогу забезпечувати якість продукту та послуг, а також бути попереду конкурентів і оперативно реагувати на зміни ринку. 

Команда PIN-UP Global стрімко зростає, тож ми раді відгукам кандидатів і рекомендаціям. Нині у нас відкриті понад 400 вакансій, які можна подивитися на нашому сайті.

Катерина Єрьоміна

Катерина Єрьоміна

Head of Affiliates UA, PIN-UP.TRAFFIC, 3,5 роки в команді, Україна

У PIN-UP я пройшла довгий і цікавий шлях розвитку від SMM-фахівця до Head of Affiliates в Україні. Це сталося завдяки вірі керівників у мої сили та можливостям, що дає екосистема для реалізації амбіцій. Маючи необхідні hard і soft skills та бажання зростати, тут у вас будуть необмежені можливості для самореалізації. 

Наша унікальність у тому, що ми намагаємося робити неможливе, ми зростаємо за рік так, як інші за 10 років.

Мотивація та підтримка команди 

Люди приєднуються до команди PIN-UP Global, тому що їм цікаво працювати там, де є постійний розвиток, відбувається масштабування бізнесу, дуже швидко приймаються рішення, мінімальна бюрократія. В екосистемі відкритий дружній підхід, наші слова не розходяться з ділом. Наш секрет успіху дуже простий – нам ніколи не достатньо того, чого ми досягли. Ми хочемо ще краще – це наш постійний професійний голод. Ми щодня щось покращуємо і перебудовуємо, знаходимося в постійному русі. Ми шукаємо найкращу експертизу на ринку, отримуємо консультації, пробуємо нові підходи, не боїмося робити помилки, але нам важливо їх розуміти та не повторювати.

В екосистемі дуже цінується внутрішнє лідерство. В PIN-UP Global зосереджена велика експертиза, яка надзвичайно цінна. Тому ми сприяємо зростанню всередині екосистеми – підтримуємо внутрішнє і зовнішнє навчання, додаємо повноважень, допомагаємо на перших етапах, забезпечуємо експертну підтримку.

Каміля Байшемірова

Каміля Байшемірова

External Communications Manager, вісім місяців у команді, Казахстан

Моя основна діяльність – репутація бренду PIN-UP у Казахстані. Також долучаюся до роботи над маркетинговими комунікаціями.

Перше, на що я звернула увагу, коли стала частиною команди – комфорту і зростанню спеціалістів приділяють дуже багато уваги. Я відчуваю, що мене цінують. Попри різні часові пояси та розкиданість по всіх куточках Землі, ми працюємо як єдиний механізм. 

Ми соціально відповідальна екосистема. Частина наших спеціалістів нині захищають Україну, з ними збережені всі домовленості, зокрема виплата доходу. Ми допомагаємо їм з будь-якими запитами. Вже зараз думаємо про те, як будемо підтримувати наших колег, які повернуться з війни. Частина команди займається волонтерством. Ми також маємо благодійний фонд PIN-UP Foundation, який сьогодні активно допомагає українцям. 

Всі наші офіси комфортні, а в Україні – ще й адаптовані під воєнний час. Ми надаємо безплатні курси з англійської мови, психологічну підтримку, медичне страхування, у співробітників є можливість гнучкого графіка.

Даніела дель Кармен Венто Альварес

Даніела дель Кармен Венто Альварес

People Partner, шість місяців у команді, Перу

Я працюю над організацією та підтримкою всіх HR-процесів наших співробітників. Моя робота починається ще на етапі знайомства з новим спеціалістом і триває весь час його перебування в нашій екосистемі. Вона полягає в підтримці високого рівня окремих спеціалістів і цілих команд, що, як наслідок, веде до ефективної та злагодженої роботи і досягнення цілей бізнесу.

PIN-UP Global є лідером індустрії, який створює тренди на ринку, а не слідує їм. І це прагнення досконалості передається спеціалістам екосистеми й формує позитивну робочу атмосферу, що є, на мою думку, головною перевагою нашої команди.

В PIN-UP Global працюють понад 2000 осіб 20+ національностей у шести країнах світу. Ми різні, але обʼєднані однією спільною метою. Це і робить нас унікальними.

Цінності

Управління командами PIN-UP Global ґрунтується на спільних цінностях, сформованих самими спеціалістами екосистеми. Вони є основою всіх процесів. 

«Ми зростаємо за рік так, як інші за 10». Спеціалісти PIN-UP Global про роботу в екосистемі та її розвиток /Фото 4
Василь Яницький

Василь Яницький

CEO PIN-UP.CRM, п’ять років у команді, Кіпр

PIN-UP Global – це драйвова структура, де неможливо не ставати кращим, незалежно від того, на якому рівні ти знаходишся. Чому ми унікальні? Ми завжди тримаємо руку на пульсі, невпинно розвиваємося та прямуємо вперед. Ми відкриті й не любимо зайвої бюрократії. Наприклад, оператор чату без проблем може написати безпосередньо мені. 

У нас працюють професіонали з унікальним досвідом і експертизою, які роблять цей ринок кращим.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні