Владислав Бельбас, СЕО «Українська бронетехніка» /надано пресслужбою «Українська бронетехніка»
Категорія
Компанії
Дата

Найуспішніший підрядник армії. Що виробляє «Українська бронетехніка», яка за рік збільшила виторг у понад 100 разів. Розповідає CEO Владислав Бельбас

Владислав Бельбас, СЕО «Українська бронетехніка» Фото надано пресслужбою «Українська бронетехніка»

Як в Україні під час війни виробляти бронетехніку та зброю для армії? Відповідь на це питання знайшла маловідома компанія «Українська бронетехніка». У 2022-му виробник бронеавтомобілів «Варта» та «Новатор» переніс виробництво в безпечне місце та зміг збільшити виторг у 127 разів – до 13 млрд грн. Як йому це вдалося?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Оборонні замовлення допомогли маловідомому виробнику броньованої техніки «Українська бронетехніка» за рік збільшити виторг зі 103 млн грн до 13 млрд грн та закріпитися на першій позиції рейтингу найбільших приватних машинобудівних компаній країни 2023 року, який склав Forbes.

New York Times називає «Українську бронетехніку» найбільшим приватним постачальником зброї для потреб Сил оборони на початковому етапі великої війни. Видання пов’язує компанію з колишнім народним депутатом і головою парламентського комітету з питань національної безпеки та оборони Сергієм Пашинським. Останній заперечує звязок. У офіційному держреєстрі бенефіціарами компанії записані Людмила Петрига, Микола Кузьма, а також виходець з «Укроборонпрому» Владислав Бельбас, який зараз очолює «Українську бронетехніку».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні