Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

«Лише 3% компаній мають зрілий рівень кіберзахисту». Інтервʼю з керівником Cisco в Україні Сергієм Мартинчуком про штучний інтелект у кібербезпеці, роботу з «Укренерго» та «Київстаром» і $50 млн інвестицій в Україну

9 хв читання

Сергій Мартинчук /з особистого архіву

Сергій Мартинчук Фото з особистого архіву

Попит на рішення із кібербезпеки в Україні значно зріс і в державному секторі, і в комерційному, каже Forbes керівник Cisco в Україні Сергій Мартинчук. Як компанія працює з українськими державними органами, чому ШІ-інструменти в кібербезпеці є трендом на українському ринку та навіщо глобальна корпорація вкладає мільйони в безкоштовні рішення для держави. Інтервʼю.

Практичний МBA від Forbes на реальних кейсах, щоб прокачати навички управління на прикладі Володимира Кудрицького, ексголови правління «Укренерго». 

Премʼєра другого сезону YouTube проєкту «Директорія» вже на каналі Forbes Ukraine!

Хоч американський техгігант Cisco з капіталізацією $202 млрд працює на українському ринку 26 років, юрособу компанія зареєструвала лише у 2024-му. «До цього ми працювали в Україні як представництво, але з’явилася необхідність змінити формат роботи», – каже Forbes керівник Cisco в Україні Сергій Мартинчук. 

Глобально на фоні зниження попиту на своє обладнання останній рік Cisco втрачає свою ринкову вартість.Станом на 20 вересня 2024-го акції компанії торгуються на 7,3% нижче, ніж рік тому. У серпні Cisco вдруге з початку року провела скорочення – цього разу на 7% від загального штату у 84 900 співробітників, писав Reuters у серпні з посиланням на джерела в компанії. У лютому компанія звільнила понад 4000 людей.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд