Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

«Не виключаємо нової M&A до кінця року». Українська Intellias придбала третю іноземну IT-компанію за час великої війни. Що компанія отримує від угод за кордоном

3 хв читання

Intellias, M&A /колаж Анастасія Решетнік

Оголошена 5 серпня 2024-го угода з NorthLink Digital – третя публічна M&A угода для Intellias під час війни та друга у Великій Британії. Фото колаж Анастасія Решетнік

Українська сервісна ІТ-компанія Intellias продовжує експансію на ринок Великої Британії, придбавши місцеву NorthLink Digital, що спеціалізується на ІТ-консалтингу й розробці програмного забезпечення на замовлення. Це друга та, ймовірно, не остання M&A угода Intellias у 2024-му. Кого вона купуватиме ще?

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

5 серпня одна з найбільших українських ІТ-компаній Intellias оголосила про придбання британської NorthLink Digital, яка займається ІТ-консалтингом і розробкою софту. Компанія стане частиною Intellias, а її CEO Грехем Оррелл очолить бізнес-девелопмент вертикалі фінансових послуг та страхування (FS&I) української сервісної ІТ-компанії. 

Це друга M&A угода Intellias протягом 2024 року. У квітні компанія оголосила про придбання американської C2 Solutions, де працює близько 65 людей. Також у 2022-му Intellias придбала британську Digitally Inspired. Це допомогло Intellias збільшити свій виторг, повідомляє Forbes CEO Віталій Седлер.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд