Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

Підсумки звітів, аналіз таблиць і пітч інвесторам. Microsoft запустила безкоштовного ШІ-асистента Copilot у Telegram. Чим він корисний підприємцям?

4 хв читання

Microsoft Copilot, Copilot, Telegram /колаж Анастасія Решетнік

Microsoft вперше в історії запустила чат-бот Copilot на базі штучного інтелекту в месенджері Telegram. Forbes зробив краш-тест. Фото колаж Анастасія Решетнік

Forbes протестував Telegram-версію чат-бота Microsoft Copilot на основі великої мовної моделі GPT4 Turbo від OpenAI. Він з'явився у месенджері 27 травня. Що вміє сервіс на платформі популярного месенджера? Краш-тест.

Американська корпорація Microsoft запустила безкоштовний чат-бот Copilot у месенджері Telegram, який в Україні має до 16 млн користувачів. Це перший в історії запуск ШІ-бота великої корпорації у цьому месенджері. Telegram-версія підтримує лише генерацію тексту з обмеженнями до 30 запитів на добу. На відміну від мобільної та вебверсії Copilot, асистент у Telegram не вміє спілкуватися голосом та генерувати зображення.

ШІ-помічник від Microsoft працює на базі платної мовної моделі GPT-4 Turbo від OpenAI, яка розробила вірусний ChatGPT. Скористатися просунутою моделлю у Copilot можна безкоштовно, хоча безоплатна версія ChatGPT базується на старішій версії мовної моделі. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні