Категорія
Новини
Дата

Чат-бот Copilot став ШІ-помічником у Telegram

1 хв читання

Microsoft запустила бета-версію нового чат-бота Copilot, створеного на основі штучного інтелекту, для месенджера Telegram. Про це компанія повідомила на сайті 26 травня. Чат-бот здатний виконувати різні завдання і відповідати на запитання користувачів прямо у застосунку Telegram. 

Деталі

  • Copilot у Telegram охоплює широкий спектр запитів. Зокрема, бот вміє рекомендувати фільми та серіали, орієнтуючись на останні тенденції в кіноіндустрії та відгуки критиків. 
  • Чат-бот також ефективно працює з програмним кодом: виявляє помилки в коді та пропонує методи їх виправлення, що робить його цінним помічником для програмістів.
  • Copilot для Telegram перебуває на стадії бета-тестування, він безкоштовний для всіх користувачів, а також доступний на Windows, macOS, Android та iOS.
  • Після автентифікації в Telegram Copilot повідомляє про ліміт використання: можна задати до 30 запитів протягом 24 годин, після чого доступ буде призупинено до наступного дня.

Контекст

GitHub, яка входить у Microsoft, уперше розповіла про Copilot у 2021 році, а вийшла платформа лише наступного року. Тоді це був інструмент, що автоматично дописує окремі рядки коду. Пізніше він набув популярності серед сотні тисяч розробників. Із часом назва системи поширилася на широкий спектр інших продуктів Microsoft – від офісних програм до компонентів безпеки.

Microsoft прагне розширити свою перевагу у гонці з виробництва інструментів штучного інтелекту, за які споживачі готові платити. Партнерство з OpenAI дозволило компанії випередити Alphabet у боротьбі за домінування у цій галузі.

Минулого тижня Microsoft представила нову категорію персональних компʼютерів з функціями ШІ, прагнучи впровадити нові технології в продукти свого бізнесу та конкурувати з Alphabet і Apple.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні