Категорія
Інновації
Дата

Польський ІТ-гігант Euvic Group скуповує малі українські аутсорсери – вже витратив понад $10 млн. Навіщо це йому в розпал війни та кризи на IT-ринку?  

Войцех Вольний /надано пресслужбою

Войцех Вольний, СЕО та засновник Euvic Group Фото надано пресслужбою

Протягом 2023-го польський IT-консорціум Euvic Group купив чотири українські аутсорсери розміром до 100 людей. На цьому одна з найбільших компаній Польщі не зупиняється й планує купувати ще. Для чого полякам український ринок, який уперше у своїй історії не зросте?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

«Мільярд у мене вже є. Зараз мета – чотири мільярди», – з такою цитатою польський бізнесмен Войцех Вольний з’явився на обкладинці січневого номера Forbes Polska у 2023 році. Приблизно з того часу IT-консорціум Euvic Group, CEO та співзасновником якого є Вольний, активно скуповує українських аутсорсерів. 

Заснована у 2005 році Euvic Group – одна з найбільших сервісних IT-компаній Польщі на 6000 фахівців. Вона розробляла програмне забезпечення на замовлення державного поштового оператора Poczta Polska, швейцарського банку на понад 7 млн клієнтів Swedbank AB, швейцарської компанії з продажу меблів IKEA тощо.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні