GlobalLogic, ШІ, інвестиції в ШІ /Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною
Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

Софт для довіри OpenAI та Google. Аутсорс-гігант GlobalLogic вклав мільйони доларів у продукт для безпечного використання штучного інтелекту. Який бізнес може цим зацікавитись

3 хв читання

У 2023-му інвестицій великих корпорацій у запровадження ШІ в бізнес-процеси становили $189,2 млрд, за даними дослідження Стенфордського університету. Фото Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною

Одна з найбільших IT-компаній GlobalLogic вигадала, як допомогти великим корпораціям використовувати популярні ШІ-моделі без ризиків для безпеки. Інвестиції в розробку можуть складати десятки мільйонів доларів. Кому компанія продаватиме рішення?

Як створити продукт, який полюблять клієнти? Отримайте цінні поради від співвласника monobank™ – Олега Гороховського. Купуйте квиток на Форум підприємців, який відбудеться 27 червня.

Третя найбільша IT-компанія в Україні GlobalLogic, яка розробляє софт на замовлення, тестує власне рішення, яке має допомогти великим корпораціям адаптувати ШІ-моделі від OpenAI чи Google під власні потреби. Над розробкою зокрема працювало 80 українських інженерів, повідомили Forbes у пресслужбі компанії. 

Задача нової розробки – прискорити процес і створити безпечний продукт, який обслуговуватиме широку сферу клієнтів, каже старший віцепрезидент зі стратегії та технологій GlobalLogic Андрій Яворський. «В enterprise-клієнтів дуже жорсткі вимоги щодо безпеки та доступу до даних», – додає він.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Передзамовлення нового номеру Forbes Ukraine. Купуйте зараз за 209 грн замість 279 грн

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні