GlobalLogic, ШІ, інвестиції в ШІ /Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною
Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

Софт для довіри OpenAI та Google. Аутсорс-гігант GlobalLogic вклав мільйони доларів у продукт для безпечного використання штучного інтелекту. Який бізнес може цим зацікавитись

3 хв читання

У 2023-му інвестицій великих корпорацій у запровадження ШІ в бізнес-процеси становили $189,2 млрд, за даними дослідження Стенфордського університету. Фото Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною

Одна з найбільших IT-компаній GlobalLogic вигадала, як допомогти великим корпораціям використовувати популярні ШІ-моделі без ризиків для безпеки. Інвестиції в розробку можуть складати десятки мільйонів доларів. Кому компанія продаватиме рішення?

За 12 років консалтингова компанія Franchise Group створила 600+ франшиз. Як масштабувати бізнес за допомогою франшизи в часи турбулентності? Отримайте інсайти і стратегії на Форумі підприємців від власниці та СЕО Franchise Group Мирослави Козачук. Купуйте квиток за посиланням.

Третя найбільша IT-компанія в Україні GlobalLogic, яка розробляє софт на замовлення, тестує власне рішення, яке має допомогти великим корпораціям адаптувати ШІ-моделі від OpenAI чи Google під власні потреби. Над розробкою зокрема працювало 80 українських інженерів, повідомили Forbes у пресслужбі компанії. 

Задача нової розробки – прискорити процес і створити безпечний продукт, який обслуговуватиме широку сферу клієнтів, каже старший віцепрезидент зі стратегії та технологій GlobalLogic Андрій Яворський. «В enterprise-клієнтів дуже жорсткі вимоги щодо безпеки та доступу до даних», – додає він.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні