Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

S.T.A.L.K.E.R. і не тільки. Forbes зібрав десятку найпопулярніших ігор української розробки. Скільки заробили їхні творці

7 хв читання

Українські ігри, S.T.A.L.K.E.R. 2, GSC Game World /колаж Анастасія Левицька

Загальна аудиторія ігрових продуктів, розроблених в Україні, становить близько 800 млн користувачів, свідчить дослідження сервісної ІТ-компанії N-iX на травень 2022-го. Фото колаж Анастасія Левицька

Українська game-dev сцена повна яскравих ігор, що є популярними на локальному та міжнародному ринку. Серед них – не лише культовий S.T.A.L.K.E.R. від GSC Game World, друга частина якого вийде цієї осені. Forbes склав список десяти найпопулярніших ігор української розробки. Наскільки вони касові?

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Корпорація Microsoft на щорічній презентації ігор Xbox Games Showcase 9 червня презентувала 30 майбутніх новинок, серед яких українська S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. У вересні вона ексклюзивно вийде для підписників маркетплейсу ігор Xbox Game Pass. Три попередні гри з серії S.T.A.L.K.E.R. мають сукупно понад 33 млн проданих копій.

Загальна аудиторія ігрових продуктів, розроблених в Україні, становить близько 800 млн користувачів, свідчить дослідження сервісної ІТ-компанії N-iX на травень 2022-го. Крім ігор від GSC Game World, популярними стали розробки від студій 4A Games та Frogwares.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд