Категорія
Інновації
Дата

«Зіграють мільйони». Друга частина української гри S.T.A.L.K.E.R. стала одним з найочікуваніших релізів у світі. Які гроші заробляють на ринку, куди виходить культова гра

S.T.A.L.K.E.R. 2 /store.epicgames.com

Вихід S.T.A.L.K.E.R. 2 запланований на 5 вересня 2024-го. Реліз відкладали більш ніж 10 років, а розробку відновили лише у 2018-му. Фото store.epicgames.com

Нова S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийде в реліз у вересні 2024-го. Шанувальники очікують на новинку близько 15 років. Скільки вона може заробити та які має шанси на конкурентному ринку комп'ютерних ігор.

За чотири місяці до релізу український шутер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl увійшов у топ-5 «найбажаніших ігор» у маркетплейсі Steam. Розробник довгоочікуваної новинки – старожил продуктового ІТ-ринку українська GSC Game World.

Навіть анонс S.T.A.L.K.E.R. 2 став подією в ігровій спільноті, каже технічний художник студії Dragons Lake при Room 8 Group, яка розробляє ігри для ПК та консолей, Сергій Єременко. «Це знаменита франшиза світової впізнаваності з величезною фанатською авдиторією», – додає він.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні