Ikla /пресслужба IKLA
Категорія
Інновації
Дата

Вийшли з гри. Українська кіберспортивна команда Ikla звільняє команду та виставляє на продаж гравців. Чому топклуб у Counter-Strike закривається

Українська кіберспортивна команда Ikla звільняє команду та виставляє на продаж гравців Фото пресслужба IKLA

Команда Ikla з трійки найуспішніших кіберспортивних команд України у дисципліні Counter-Strike закрилася, після того як зупинилася за крок до виходу на чемпіонат світу. Чому професійний клуб припиняє діяльність, що з ним буде далі та скільки коштує розвиток команди топрівня.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Кіберспортивна команда Ikla, що входить у трійку найуспішніших українських команд з Counter-Strike, припиняє діяльність. Останньою краплею було чітерство на відборі у чемпіонат світу PGL Major Copenhagen з боку угорської Pera, говорить CEO Ikla Максим Беднарський. Через це Ikla програла матч, стверджує він. На кону стояла путівка на головний турнір та $1,25 млн призових у разі виграшу на чемпіонаті. 

Ikla існує з 2020 року, у жовтні 2022-го менеджмент команди заявив про залучення кількох мільйонів доларів інвестицій від групи інвесторів, яких не розголошує. «Ми вкладаємо великі кошти в команду, – говорить Беднарський. – Через чітерство інвесторські гроші жодної з команд не захищені».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні