Категорія
Життя
Дата

Forbes Digital

Що слухають підприємці. 23 улюблені подкасти Томаша Фіали, Катерини Загорій, Артура Лупашка і ще чотирьох лідерів бізнесу

9 хв читання

подкасти про бізнес /ілюстрація Анастасія Левицька

Forbes зібрав 23 улюблені подкасти українських підприємців про бізнес, економіку, історію, а також науково-популярні та розважальні шоу. Фото ілюстрація Анастасія Левицька

Як навчитись на помилках культових бізнесменів, покращити самопочуття та вести переговори – лише окремі теми з улюблених подкастів підприємців. Вони допомагають залишатись у курсі економічних новин, будувати бізнес-стратегії, вчити історію та цікаво проводити дозвілля. Що послухати за кермом чи під час пробіжки? Forbes зібрав рекомендації сімох лідерів українського бізнесу

Форум «Енергія бізнесу» у Києві вже 9 жовтня

Бізнес будує нову енергореальність, забезпечуючи незалежність в умовах блекаутів. 9 жовтня на форумі «Енергія бізнесу» обговоримо технології та інвестиції, що змінюють правила гри на енергоринку. Дізнайтеся, як адаптувати бізнес до майбутніх енергетичних викликів, за посиланням. 

Засновник EdTech компанії Headway Антон Павловський у вільний час зазвичай читає книги, проте за кермом або під час пробіжки віддає перевагу подкастам. У його плейлисті – шоу Acquired, що розповідає історії топових компаній (наприклад, Microsoft і Starbucks) та складає інструкції для власників бізнесу, топменеджерів та інвесторів.

Дорогою на роботу подкасти слухає засновник та CEO Dragon Capital Томаш Фіала. Його мотивація – бути в курсі головних новин економіки і ділового світу.

Підприємців цікавить не лише бізнес. Членкиня ради директорів фармацевтичної компанії «Дарниця» Катерина Загорій за допомогою подкастів відкриває маловідомі сторінки історії та розвиває критичне мислення. А гендиректор Ribas Hotels Group Артур Лупашко – слухач шоу «Комік+історик», автори якого вивчають минуле з гумором.

Який подкаст радить послухати всім менеджерам CEO Uklon Сергій Гришков? Що на дозвіллі слухають голова наглядової ради Національного авіаційного університету Петро Чернишов і засновник Inzhur Андрій Журжій?

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд