Категорія
Життя
Дата

Forbes Digital

Завдання – зберегти команди. Як його розвʼязують Novus, «Дарниця», Headway і банк «Південний»? Ефективні інструменти від лідерів рейтингу роботодавців Forbes

4 хв читання

НадЛюди Softserve Headway Дарниця /Антон Забєльський для Forbes Ukraine

Антон Павловський, засновник компанії Headway, Катерина Загорій, членкиня ради директорів фармацевтичної компанії «Дарниця» та Рената Дельпорте, старша віцепрезидентка HR у SoftServe Фото Антон Забєльський для Forbes Ukraine

Компанії відчувають кадровий голод. Шукати і наймати людей стає дедалі складніше, йдеться в дослідженні robota.ua. Водночас 45% компаній планують розширити штат у 2024 році. Що роблять компанії, щоб залучити нових співробітників і зберегти фахівців? Своїм досвідом на форумі «НадЛюди» поділилися лідери компаній Novus, «Дарниця», Headway і акціонерного банку «Південний», що увійшли до рейтингу «Найкращі роботодавці» Forbes Ukraine (буде опублікований 2 травня).

«Ніхто не хоче працювати в магазинах», – описує головний виклик для HR-відділу генеральний директор Novus Марк Петкевич. Через стрес звільняються сильні та досвідчені співробітники банку «Південний». «Гроші мотивують, але недовго», – констатує голова правління Алла Ванецьянц.

А що ж мотивує? Щоб залишатися привабливими роботодавцями, бізнеси заохочують підприємництво серед команди, дбають про родини працівників і надають емоційну підтримку. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні