Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Без підвищення соціальних виплат, але з «Єдиним марафоном» і великими очікуваннями від партнерів. Пʼять питань до урядового проєкту воєнного бюджету на 2025 рік. Інфографіка

4 хв читання

Кабінет Міністрів презентував проєкт бюджету на 2025 рік. Звідки уряд планує брати кошти та на які проєкти думає витрачати їх? Forbes зібрав пʼять питань до бюджету на наступний рік. 

Форум «Енергія бізнесу» у Києві вже 9 жовтня

Бізнес будує нову енергореальність, забезпечуючи незалежність в умовах блекаутів. 9 жовтня на форумі «Енергія бізнесу» обговоримо технології та інвестиції, що змінюють правила гри на енергоринку. Дізнайтеся, як адаптувати бізнес до майбутніх енергетичних викликів, за посиланням. 

На початку жовтня Верховна Рада почне розглядати урядовий законопроєкт бюджету на 2025 рік, каже співрозмовник в економічному блоці парламенту. Традиційно найбільшою статтею видатків у проєкті, презентованому Мінфіном ввечері 13 вересня, є оборона – 2,2 трлн грн. 

Ці кошти уряд має профінансувати з внутрішніх надходжень, бо на цей напрям не можна використати кошти міжнародних партнерів. Окрім податкових надходжень, Кабмін планує залучити значний обсяг ОВДП.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд