Голова Ріксбанка Ерік Тедін /Getty Images
Категорія
Гроші
Дата

Євро замість гривні, валютні експерименти в Аргентині та €7 млрд за фінансову стабільність. Розмова з головою центробанка Швеції

Голова Ріксбанка Ерік Тедін. Фото оброблено і вдосконалено за допомогою ШІ Photoshop Beta. Фото Getty Images

У середині грудня голова центрального банка Швеції Ерік Тедін провів лекцію у Київській школі економіки. Про що його запитали Forbes, студенти та працівники НБУ?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

«Нова річ, про яку потрібно думати нам як центральному банку – як забезпечити стабільність платежів під час криз чи війни. Важливо, чому ми можемо навчитися в України», – каже під час лекції у Київській школі економіки (КШЕ) голова центрального банка Швеції (Ріксбанк) Ерік Тедін.

У середині грудня він відвідав Київ та наприкінці візиту виступив перед студентами у КШЕ. Після лекції він відповів на низку питань авдиторії (питання ставили, зокрема, представники Національного банка України, КШЕ, НАУКМА, КНУ ім. Шевченка) і дав коротке бліц-інтервʼю Forbes.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні