Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Складний діалог про сотні мільярдів. Влада відтермінувала підвищення податків та планує збільшити ПДВ. Forbes дізнався про нові ключові зміни податкового законопроєкту

5 хв читання

Складний діалог про сотні мільярдів. Влада відтермінувала підвищення податків та планує збільшити ПДВ. Forbes дізнався про нові ключові зміни податкового законопроєкту /ілюстрація Ілля Колесник для Forbes Ukraine

ілюстрація Ілля Колесник для Forbes Ukraine

Урядовий законопроєкт з підвищення податків – головний предмет дискусій останніх тижнів між урядом, депутатами та бізнесом. Forbes дізнався, як може змінитися пакет податкових пропозицій, представлений Кабміном всередині липня. На які поступки готові піти в уряді та Верховній Раді?

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Останні два тижні уряд, депутати та бізнес ведуть перемовини про зміни до урядового законопроєкту №11416 про підвищення податків. 

Дискусія почалась після зустрічі Ради підприємців з премʼєром, міністром фінансів та головою податкового комітету 31 липня. На ній представники бізнесу запропонували не підвищувати податки, а спершу детінізувати економіку. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд