Категорія
Гроші
Дата

Стабільний попри обстріли. Постійні атаки РФ сповільнили, але не зупинили роботу українського морського коридору. У чому секрет стійкості?

морський коридор Одеса /Карасьова Олександра за допомогою Midjourney

Постійні атаки РФ сповільнили, але не зупинили роботу українського морського коридору. У чому секрет стійкості? Фото Карасьова Олександра за допомогою Midjourney

Росія нещадно обстрілює Одещину, але це не зупиняє торгівлю Чорним морем. Чому судновласники працюють попри небезпеку та від чого залежить подальша робота українського морського коридору?

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Від початку березня на Одещині 61 раз лунав сигнал тривоги – майже вдвічі частіше, ніж у лютому, свідчить статистика повітряних тривог. За перший місяць весни місто та область пережили одразу кілька масованих ракетних нападів ворога – було щонайменше 46 повідомлень про вибухи.

Зокрема 6 березня армія РФ атакувала Одесу під час візиту до порту міста премʼєр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса разом із Володимиром Зеленським. Атака 15 березня стала однією з наймасовіших за кількістю жертв: забрала життя двох десятків людей, понад 70 зазнали поранень. 25 березня ворог ударив ракетами по енергосистемі Одещини. Атаку 28 березня вдалося відбити Силам протиповітряної оборони. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні