Категорія
Гроші
Дата

Ціна питання – понад 9 млрд грн. В Україні вдруге за рік зміняться граничні ціни на електрику для бізнесу. Чому та хто заробить найбільше

Лампочка і гроші /Getty Images

Енергорегулятор планує встановити у вечірній пік споживання ціну для бізнесу 7500 грн/МВт·год, або на 4% більше, ніж раніше. Фото Getty Images

Енергетичний регулятор 9 листопада планує змінити граничні ціни на електрику для бізнесу. Яка мета, хто на цьому заробить та коли Україна повністю відмовиться від обмежень цін на електроенергію?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

У четвер 9 листопада Нацрегулятор планує переглянути граничні ціни на електрику для бізнесу, повідомила Нацкомісія з регулювання електроенергії і комунальних послуг на своїй сторінці у Facebook. Нові параметри опубліковані в протоколі відкритого обговорення у НКРЕКП за 19 та 31 жовтня.

Регулятор планує встановити окрему граничну ціну для ранкового піку споживання – 6900 грн/МВт·год. Зараз у цей час доби діє гранична ціна 5600 грн/МВт·год, яка залишиться для періоду середнього навантаження – з 7:00 до 8:00, з 11:00 до 17:00 та з 22:00 до 23:00.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні