Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Ціна питання – понад 9 млрд грн. В Україні вдруге за рік зміняться граничні ціни на електрику для бізнесу. Чому та хто заробить найбільше

3 хв читання

Лампочка і гроші /Getty Images

Енергорегулятор планує встановити у вечірній пік споживання ціну для бізнесу 7500 грн/МВт·год, або на 4% більше, ніж раніше. Фото Getty Images

Енергетичний регулятор 9 листопада планує змінити граничні ціни на електрику для бізнесу. Яка мета, хто на цьому заробить та коли Україна повністю відмовиться від обмежень цін на електроенергію?

У четвер 9 листопада Нацрегулятор планує переглянути граничні ціни на електрику для бізнесу, повідомила Нацкомісія з регулювання електроенергії і комунальних послуг на своїй сторінці у Facebook. Нові параметри опубліковані в протоколі відкритого обговорення у НКРЕКП за 19 та 31 жовтня.

Регулятор планує встановити окрему граничну ціну для ранкового піку споживання – 6900 грн/МВт·год. Зараз у цей час доби діє гранична ціна 5600 грн/МВт·год, яка залишиться для періоду середнього навантаження – з 7:00 до 8:00, з 11:00 до 17:00 та з 22:00 до 23:00.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні