Усі сподівання на «єОселю». Ціни на житло у Києві повертаються до довоєнного рівня, в області – перевищують його. Це вже максимум? /Shutterstock
Категорія
Гроші
Дата

Усі сподівання на «єОселю». Ціни на житло у Києві повертаються до довоєнного рівня, в області – перевищують його. Це вже максимум?

Shutterstock

Загальний тренд на ринку нерухомості Києва та Київської області – зростання вартості квартир. У столиці ціни в доларовому еквіваленті ще все одно менші за рівень кінця 2021 року, в області – перевищують його. Яка середня вартість вторинного житла та що формує ринок під час війни?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Медіанна ціна однокімнатної квартири в Києві у доларовому еквіваленті становить $67 000 – йдеться у даних ЛУН за грудень 2023 року. Це майже на 27% вище, ніж у січні 2023-го ($52 750), і приблизно на 4% нижче, ніж у грудні 2021-го ($69 950).

За 2-кімнатну квартиру у столиці продавці у середньому просять $89 000. Зростання порівняно із січнем – майже 15% ($77 000), але у порівнянні з груднем 2021 року це на 11% дешевше ($100 000).

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні