Оновлений бренд ЛУН
Категорія
Новини
Дата

Компанія ЛУН обʼєднала каталоги первинки і вторинки на платформі й оновлює брендинг

Оновлений бренд ЛУН

Компанія ЛУН оновила платформу: агрегатор оголошень із продажу вторинної нерухомості та каталог новобудов усієї України відтепер будуть на одному сайті. Платформа також отримала новий брендинг, який компанія створила за допомогою штучного інтелекту, повідомив співзасновник компанії Андрій Міма.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • ЛУН запустила оновлений сайт. Єдина платформа обʼєднала агрегатор оголошень із продажу та оренди вторинної нерухомості Flatfy та каталог новобудов всієї України ЛУН. Користувачі можуть обирати квартири не тільки від забудовників, а й від рієлторів та власників.
  • «До повномасштабної війни покупці житла в Україні були достатньо чітко сегментовані. Вторгнення спричинило воєнний дисконт, знизивши ціни на вторинку, а первинка, навпаки, виросла в ціні через збільшення собівартості будівництва. За таких нових умов різниця між вторинкою і первинкою скоротилась, і багато людей обирають, порівнюючи ці два варіанти», – зазначив Міма.
  • Він очікує, що сервіс буде затребуваний, зокрема, завдяки урядовій програмі про відшкодування зруйнованого житла.
  • Компанія оновила логотип – тепер це 3D куб, оскільки компанія впроваджує 3D-технології у процес вибору ЖК і квартир. «Попередній нам створила Banda, а цей уже ми самі (у кооперації зі штучним інтелектом)», – повідомив Міма.

Контекст

Компанія ЛУН запустила свій перший продукт – агрегатор оголошень на вторинці – у 2008 році. У 2010-му запустили каталог житлових комплексів на стадії будівництва для інвестицій у первинку, який став флагманським продуктом компанії. У 2020 році ЛУН відокремили вторинку в окремий бренд Flatfy. Для пошуку довгострокової оренди в 2020 році створили застосунок Bird – агрегатор усіх наявних оголошень, що представлений у Києві, Львові та Лондоні.

За даними обласних військових адміністрацій, з 24 лютого 2022 року було зруйновано або пошкоджено майже 18 500 багатоповерхових житлових будинків та понад 142 000 приватних садиб.

12 січня 2023-го уряд представив перший проєкт напрямку «Відбудова України» в межах платформи UNITED24. Планується відновити 18 багатоквартирних будинків у Ірпені, Бородянці, Гостомелі та селах Бузовій та Милій.

21 квітня Кабмін ухвалив порядок надання державної допомоги на ремонт пошкодженого житла. Він передбачає надання громадянам, чиє житло було пошкоджено внаслідок збройної агресії РФ, державної допомоги на поточний ремонт житла. 10 травня у «Дії» зʼявилася можливість подати заявку на держдопомогу з відновлення пошкодженого житла. Українці подали тисячі заявок на послугу «єВідновлення».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні