Категорія
Новини
Дата

96 годин війни. Україну усвідомили як європейську, – Резніков

«Вчора відбувся справжній злам – війна стала Європейською», – написав у Facebook міністр оборони Олексій Резніков

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

«Вчора відбувся справжній злам. Війна стала Європейською. Її нарешті так усвідомили. Вже зараз пів Європи збирає, пакує, везе нам зброю і засоби бронезахисту. Коло держав, які надають реальну допомогу, значно збільшилося. Збільшилися її масштаби», – написав Резніков.

Він нагадав, що Європа вже надала тимчасовий прихисток десяткам тисяч тих, кого хочемо зберегти найбільше – нашій малечі та її мамам, без усіляких формальностей, як своїм. Також він запевнив, що зараз на заході у нас насправді немає кордону, але підтримка є і на півдні, і на Далекому Сході, і за Атлантикою.

«Все це – заслуга наших захисників і захисниць, усього українського народу. Який відмовився коритися оскаженілому тирану. І який неодмінно переможе», – сказав Резніков. – Час захоплення співгромадянами, які тримають стрій поряд. Болю за тими, хто відав життя за Україну. Люті на ворога, який вбиває наших жінок та дітей, руйнує мирні міста. І впевненості у тому, що він буде покараний! Обов’язково покараний! Жорстко, невідворотно», – підкреслив міністр.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні