Категорія
Новини
Дата

96 годин війни. Україну усвідомили як європейську, – Резніков

1 хв читання

«Вчора відбувся справжній злам – війна стала Європейською», – написав у Facebook міністр оборони Олексій Резніков

«Вчора відбувся справжній злам. Війна стала Європейською. Її нарешті так усвідомили. Вже зараз пів Європи збирає, пакує, везе нам зброю і засоби бронезахисту. Коло держав, які надають реальну допомогу, значно збільшилося. Збільшилися її масштаби», – написав Резніков.

Він нагадав, що Європа вже надала тимчасовий прихисток десяткам тисяч тих, кого хочемо зберегти найбільше – нашій малечі та її мамам, без усіляких формальностей, як своїм. Також він запевнив, що зараз на заході у нас насправді немає кордону, але підтримка є і на півдні, і на Далекому Сході, і за Атлантикою.

«Все це – заслуга наших захисників і захисниць, усього українського народу. Який відмовився коритися оскаженілому тирану. І який неодмінно переможе», – сказав Резніков. – Час захоплення співгромадянами, які тримають стрій поряд. Болю за тими, хто відав життя за Україну. Люті на ворога, який вбиває наших жінок та дітей, руйнує мирні міста. І впевненості у тому, що він буде покараний! Обов’язково покараний! Жорстко, невідворотно», – підкреслив міністр.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні